Eme soy

lunes, 25 de junio de 2012


Tot el Parlament, menys CiU, vota una esmena que insta el govern Mas a atendre els infants pobres en període de vacances

Toni Strubell (Solidaritat): "A l?estiu, durant les vacances, els infants no deixen de menjar. Qui suplirà l?aportació alimentària feta pels menjadors escolars subvencionats?"


15.06.2012 - 18:06 -
Una esmena presentada pel diputat Toni Strubell a una moció d’ICV ha aconseguit el suport de tots els grups de la cambra, menys CiU, per a exigir que “amb màxima urgència” que es convoqui les entitats del Tercer Sector per tal d’estudiar mesures d’emergència per tal d’atendre a les necessitats que tenen aquells infants que estan en situació de pobresa i respondre a les seves necessitats alimentàries durant els mesos de vacances d’estiu. 
Solidaritat Catalana per la Independència d’aquesta manera ha volgut mostrar la seva preocupació per aquest sector de la població infantil a qui se’l pot assistir durant el curs, però no de la mateixa manera fora del curs escolar. Strubell ha dit: “A l’estiu, durant les vacances, els infants no deixen de menjar. Qui suplirà l’aportació alimentària feta pels menjadors escolars subvencionats en aquest període?”. 
Strubell ha recordat que “quan s’uneix l’oposició, es poden fer aprovar mesures i iniciatives que són de justícia, com l’atenció a aquests cada cop més nombrós d’escolars de famílies sense recursos o com el mandat del Parlament de mantenir oberts els Centres de Menors de Montilivi (Girona) i els Til·lers (Mollet del Vallès) que el Govern volia tancar. Ara el Govern haurà de complir amb el que ha votat el Parlament. No fer-ho seria antidemocràtic”.
http://www.cronica.cat/noticia/Tot_el_Parlament_menys_CiU_vota_una_esmena_que_insta_el_govern_Mas_a_atendre_els_infants_pobres_en_periode_de_vacances

No hay comentarios:

Publicar un comentario