Eme soy

jueves, 4 de octubre de 2012

La Fundació Esclerosi Múltiple rep la placa Josep Trueta al mèrit sanitari

">
Per reproduir correctament aquest contingut és necessari instal·lar el programari Adobe Flash Player. Si us plau, baixeu-vos l'última versió, només us requerirà uns instants.








La Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) va ser reconeguda ahir al vespre amb la placa Josep Trueta al mèrit sanitari que atorga la Generalitat de Catalunya. En un acte presidit pel conseller de Salut, Boi Ruiz, i la presidenta del Parlament, Núria de Gispert, Rosamaria Estrany, presidenta de la FEM, va recollir la placa, que reconeix la contribució de la fundació al progrés i la millora de la sanitat pública.
El guardó Josep Trueta, creat l'any 1997 coincidint amb el centenari del naixement del reconegut doctor i científic català, té com a objectiu honorar les persones i les entitats que hagin destacat de forma significativa pels serveis prestats en la salut i l'atenció mèdica i sanitària de les persones.
Per la Fundació Esclerosi Múltiple és un reconeixement important i més en un moment complicat com l'actual. "Aquest guardó és un estímul per seguir treballant per millorar la qualitat de vida de les persones afectades per esclerosi múltiple" ha afirmat la presidenta de la FEM.
Barcelona, 3 d'octubre de 2012

No hay comentarios:

Publicar un comentario